Wie zijn wij?
oktober 14, 2022

Wie zijn wij?

Mama Hanne en dochtertje Lucie, aangenaam! Lucie is degene die me inspiratie en goesting gaf om deze baby- en kinderwebshop te beginnen. Al zit dat "winkeltje spelen" al langer in mijn bloed. Je weet wel, zo op het strand, papier-maché bloemen verkopen? Twee weken aan een stuk was ik elke zomer op het strand van Knokke-Heist te vinden met mijn bloemen. Als jongvolwassene ruilde ik de bloemen in voor schoenen in een fysieke winkel. En nu, mijn eigen webshop.

Mensen blij maken, da's één van de dingen in het leven die ik het liefste doe. Wel, ik hoop alvast dat jullie blij worden van alles dat op heylucie.be zal verschijnen en nóg blijer wanneer je bestelling bij jou aankomt. Alle bestellingen zijn met veel liefde en zorg ingepakt.

Als iets gemaakt is van (biologisch) katoen dan staat dit erbij vermeld.
Mis je toch iets van informatie met betrekking tot materiaal, maat of kleur? Stuur ons gerust een mailtje of berichtje via onze sociale media.