Samenwerking Jona&Juun
augustus 01, 2023

Samenwerking Jona&Juun

Een leuke ontdekking op Instagram en nu een superfijne samenwerking met dit jonge Nederlandse talent! Hieronder stelt ze zich even voor.

"Ha! Ik ben Lisa, de maker achter Jona&Juun. Ik maak duurzame bodywarmers voor kleintjes én mama’s en andere leuke accessoires. Alles is gemaakt van zoveel mogelijk geüpcyclede stoffen, stofjes met een eco-label of restpartijen. Dit vraagt om creativiteit met kleine lapjes, zo koop jij een heel uniek stuk, hoef ik zelden twee keer hetzelfde te maken en houden we samen onze footprint laag. Om verder verspilling te voorkomen werk ik voornamelijk in opdracht. Ik woon in Amersfoort (NL) met mijn vriend en ons zoontje Jona (2) en twee poezen. Hoop dat ik jou ook blij mag maken een one of a kind item! Liefs, Lies"

Ik ben heel blij en best wel fier dat ik haar werk mag verkopen op mijn webshop. Haar items zijn handgemaakt, uniek en duurzaam.

Ga naar onze Jona&Juun-pagina en ontdek Lisa's producten!